Gott nytt år!

Även om jag borde spara alla mina krafter till ikväll då jag är förkyld måsta jag passa på att lapa lite sol. Underbart väder! Hoppas det blir en lika underbar nyårsafton!

<3


Ny favorit!


Juldagen

Awesome!


God jul!

Varit mammas kväll ikväll. Och imorgon blir det att springa en runda med Niklas och bada bastu innan julgröten och skinkan ska ätas. Efter det börjar julfirandet. Hoppas ni får en fin jul :)

<3


22.12.2011

Nu tar jag jullov på riktigt, inget mer plugg förrän åtminstone en vecka. Fast jag gissar nog att böckerna inte öppnas förrän om två veckor. Måste ju hinna jobba, umgås och äta julgott så de så!

<3


Jullov

Och det märks. Lunch på stan, till Michelle med Hannah, springa med Cassie, hem på middag och iväg till Michelle igen med Hannah. Måste passa på att umgås när alla är hemma och på torsdag blir det att umgås ännu mer :)

<3


Nöjd men trött tjej

Efter en underbar helg! Var länge sen jag hade så här kul :)
Style by Tyra modevisning, efterlängtat återseende av alla som kommit hem för julen på lördagen och en svårslagen kväll på Kino!
Och ikväll får jag äntligen träffa Niklas som jag inte sett sen onsdagen!
<3


15.12.2011

Sitter i mitt andra hem (känns det som), alltså hos Malin :) tack för att jag alltid får bo här!
Dagen på tandläkarhögskolan gick bra och imorn har vi bara föreläsning. Sen får jag äntligen ta jullov! Firar det med att gå på style by Tyra modeshow tillsammans med Jennie, Michelle, Tove och Pontus syster!!
På lördag är det fest på ön och Hannah har ju kommit hem!
Blir en bra helg med andra ord :)
<3


Praktikens egna lucia

Fick iaf se ett luciatåg idag när nu vädret inte tillåter annat än att sitta inne ikväll.
Så fint så!

<3


Lucia

Nu ska jag bege mig till Tandläkarna för min sista dag där. Vi ska ha luciamys i form av frukostbuffe och så ska vi få se när Hanni och Jonna lussar för oss :)

<3


Full fart

Såhär i juletider när det bjuds och lagas så mycket gott är det lika bra att försöka kompensera med lite träning också. Det försöker iaf jag med, i dag vart det en kort joggingtur med Cassie och ett hårt intervall pass på det, g e m i g s o f f a n t a c k !

<3


Godmorgon!

Märks att jul och nyår är på intågande, hundra saker att göra och tänka på, men jag trivs :)

Igår var det idolmys hos Michelle med Cassie och Jennie, och nu längtar jag ännu mer till helgen!
På tisdag är sista praktikdagen på tandläkarna och på onsdag håller jag tummarna för att det inte stormar då jag guppar över till Sverige för skola och massa andra roligheter :)

Nu blir det ett svettigt pass med Michelle innan jag tar tag i allt annat :) ha en bra lördag!
<3


Denna pepparkaksgran tänker jag ge

till några som fått mig att le,
vem det är får ni snart se..

<3


Of to Sweden

Sitter och guppar på ålandshav med världens trögaste internet. Ska ha myskväll med Malin och Stina ikväll och imorgon skriver jag sista tentan före jullovet, wish me luck!

<3


Sushi!

Nu ska jag precis bege mig iväg till Michelle och blomster för en sen middag. Hoppas ni har en fin lördagskväll!
<3


2.12.2011

Hellu.
Här går dagarna ihop bara för att jag sitter hemma och försöker få in denna tråkiga kurs i hjärnan till på tisdag. Men tydligen är det fredag idag, trevligt :)
Blev en lunch på katten med Michelle och Jill och ikväll blir det soffan. Imorn ska jag, Niklas, Erik och Petra till kalmarnäs på hemlagad sushi och glögg, mums!
Annars börjar julen, nyår och allt annat kul där före och där emellan närma sig, men det får ni läsa om en annan gång :)

<3


RSS 2.0